Wat kan ik allemaal doen met de VR Bril Shinecon 2.0?

Met de VR Bril Shinecon 2.o kun je virtual reality filmpjes bekijken die je via je smartphone afspeelt. Met deze virtuele bril op lijkt het net dat je je in de film zelf bevindt. Vanwege het licht gewicht van deze vr bril heb je na een tijd geen weet meer van de virtual reality bril zelf, waardoor het lijkt dat je je in een andere, virtuele wereld, bevindt.

Naast virtual reality kun je met deze vr bril ook augmented reality beleven. Door het klepje voor op de bril te verwijderen, kun je met de camera van je smartphone de buitenwereld zien. Dankzij de vr bril worden vervolgens augmented reality elementen getoond.

Past deze vr bril op elke smartphone?

Niet op elke smartphone, maar wel de meeste smartphones. Wanneer je een smartphone hebt die draait op IOS of Android en tussen de 3,5 en 6 inch is, is hij geschikt voor deze virtual reality bril. Je kunt de Shinecon 2.o ook gebruiken met een smartphone van 7 inch. Je moet dan echter wel de smartphone-klemmetjes in de bril verwijderen, zodat er ruimte ontstaat voor je 7 inch smartphone.

Weet je niet hoeveel inch je smartphone is? Wanneer je hem opmeet mag de breedte van je smartphone niet groter zijn dan 8,2 centimeter. De lengte mag niet groter zijn dan 15,4 centimeter.

Voor het gemak hebben we hieronder de meeste smartphones neergezet waarmee je deze vr bril kunt gebruiken:

  • iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 6S Plus, iPhone 6S, IPhone 5, IPhone 5S en de IPhone 5C
  • Samsung Galaxy S6, S6 Edge, S6 Edge +, S5, S4, Note5, note 4 en de note 3
  • HTC One M9 +, M9, M8S, M8, M8 EYE, ME, E9 + en de E9
  • Sony XperiaZ1, Z2, Z3, Z4 en de Z5
  • Asus Zenfone 2 en de Zenfone
  • Huawei P8 en de P7
  • Xiaomi Note, Xiaomi4 en de Red Mi Note 2
  • OnePlus 2 en de OnePlus 1

Hoe weet ik zeker dat deze vr bril goed op mijn hoofd past?

De Shinecon 2.0 is in zijn geheel verstelbaar. Zo kun je de hoofdband met klittenband verstellen voor de juiste maat. Daarnaast kun je aan de zeikanten van de bril met draaiknoppen je zicht scherpstellen, omdat je met deze knoppen de afstand tussen de lens en het scherm groter of kleiner kunt maken.

Ik heb een vr bril besteld. Wanneer krijg ik hem thuisbezorgd?

Wanneer je bij ons een bestelling plaats voor 23:59 uur, dan wordt je bestelling de volgende dag bij je geleverd. Wanneer je bestelling na 17:00 plaatsvindt wordt deze de volgende werkdag tussen 18:00 en 21:00 bezorgd.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Om het voor een zo groot mogelijke groep mogelijk te maken om deze toegankelijke vr bril te bestellen, kun je bij ons niet alleen met iDeal betalen, maar ook via PayPal, Visa en Mastercard.

Wil je meerdere vr brillen tegelijk bestellen?

Wil je een grote bestelling plaatsen, met 10 vr brillen of meer? Neem dan contact op met onze klantenservice via het contactformulier. Wij zullen dan binnen 1 werkdag contact met je opnemen voor de eventuele vervolgstappen.

Heb je vragen?

Stel ons deze direct en we nemen z.s.m. contact met je op.

Vraag het ons